Vesiautomaatti Grundfos JP 4-47 + PM1


Tuotekoodi: 469310 LVI-numero: 4732543

Grundfos JP 4-47 PM1 -vesiautomaatti sisältää Grundfos JP -pumpun ja painekytkimen. JP 4-47 PM1 tarjoaa tasaisen vedenpaineen mukavuuden käynnistymällä ja pysähtymällä automaattisesti kulutuksen mukaa

Grundfos JP 4-47 PM1 -vesiautomaatti sisältää Grundfos JP -pumpun ja painekytkimen. JP 4-47 PM1 tarjoaa tasaisen vedenpaineen mukavuuden käynnistymällä ja pysähtymällä automaattisesti kulutuksen mukaan älykkään painekytkimen ohjaamana. Painekytkin käynnistää pumpun 2,2 baarin kohdalla ja pumppu käy niin kauan kuin virtaamaa on.

Vankka rakenne ja korroosionkestävät materiaalit takaavat pitkän käyttöiän. Vesiautomaatti tarjoaa optimaaliset itseimevyysominaisuudet, imunostokorkeus on jopa 8 metriä. Itseimevä pumppu takaa myös vakaan toiminnan, koska se pystyy nostamaan nesteen imuaukon tasoa alempaa ja kestää myös ilman ja nesteen seosta, kunnes ilmautuminen on tapahtunut täydellisesti.

JP 4-47 PM1 sisältää kuivakäyntisuojan, joka pysäyttää pumpun automaattisesti kuivakäynnin ilmetessä. Tämä vähentää pumpun vaurioitumisriskiä ja alentaa kunnossapitokustannuksia. Tiheän käynnistymisen estotoiminto pysäyttää pumpun, jos järjestelmässä on pieni vuoto tai hana on suljettu huonosti. Tiheän käynnistymisen ilmetessä pumppu pysähtyy ja annetaan hälytys. Vastavirtauksen estää integroitu takaiskuventtiili.

JP-pumpussa on sisäinen lämpösuoja, joka pysäyttää pumpun välittömästi, jos se ylikuumenee. Moottori on ilmajäähdytteinen ja pyörii ylikokoisten, suljettujen, kestovoideltujen kuulalaakerien varassa hiljaisen käynnin ja minimaalisen huollontarpeen takaamiseksi.

kpl

585 x 235 x 235

1.0

13.1

585

235

235