Paine-erokytkin CPS 330 20-330Pa 1240100


Tuotekoodi: 504595

Paine-erokytkin liesituulettimen ja keskuspölynimurin aiheuttaman paineenvaihtelun hallintaan. Paine-erokytkimellä saadaan tilatieto ilmanvaihtolaitteen EDA-automatiikalle, kun liesituuletinta tai kes

Paine-erokytkin liesituulettimen ja keskuspölynimurin aiheuttaman paineenvaihtelun hallintaan. Paine-erokytkimellä saadaan tilatieto ilmanvaihtolaitteen EDA-automatiikalle, kun liesituuletinta tai keskuspölynimuria käytetään.

CPS paine-erokytkimet on tehty valvomaan yli- ja alipaineita sekä paine-eroja ilmaa ja muita palamattomia kaasuja käsittelevissä laitteissa. Tyypillisiä sovelluksia ovat ilmastointilaitteiden puhaltimien ja suodattimien valvonta. Kytkentäpiste asetellaan kannen alla olevalla kiekolla. CPS kytkimiä voidaan käyttää myös pölyisissä ja kosteissa tiloissa IP54 suojatun kotelon ansiosta. Prosessiliitännät tehdään Ø 6/4 mm muoviputkilla. Yleisiä ohjeita: - Asennustyön saa tehdä vain ammattilainen. - Suosittelemme asennusta niin, että kalvo on pystysuorassa. Mikäli kalvo on vaakasuorassa, siirtyy kytkentäpiste + 13 Pa kun kotelo on yläpuolella ja vastaavasti – 13 Pa kun kotelo on alapuolella. - Avoimet prosessiyhteet on suojattava suodattimella likaisessa ympäristössä. - CPS kytkimet on asennettava niin, etteivät ne altistu voimakkaalle tärinälle tai iskuille. - Kotelon sisään ei saa päästä silikonia sisältävää nestettä tai höyryä. - Jäätyminen voi aiheuttaa virhetoimintaa tai vaurioita pakkasessa. - Kiinnitykseen suositellaan käytettäväksi vain kahta ruuvia koteloon kohdistuvien jännitysten estämiseksi.

kpl

1.0

0.1

100

100

100